>   Quotes

Quotes

Bekijk wat o.a. artsen en bedrijfsartsen in opleiding vinden van onze diensten.

“ Een arts die bedrijfsarts wil worden, moet nog zoveel leren. Het concept van Bedrijfsarts Op Maat om juíst huisartsen en specialisten op te leiden tot bedrijfsarts, past in deze tijd. Wij hebben de artsen van Bedrijfsarts op maat leren kennen als jonge, gedreven mensen die bewust een stap zetten. Ze willen er écht voor mensen zijn. ”

Carla Damsma

Operationeel directeur, Zenez

“ Ik wilde bedrijfsarts worden omdat ik zélf wilde kiezen waar ik wilde werken. Ik wilde ruime spreekuurtijd, rust en geen diensten. En de combinatie van het bedrijfsmatige en medische sprak mij enorm aan. Bedrijfsarts op maat ontzorgt: zij regelen je opleiding, je werk en je klanten zodat jij je kunt richten op waar het echt om gaat. Het is een luxe! ”

Mesut Kirtik

Bedrijfsarts in opleiding

“ Bedrijfsarts op maat werkt met bevlogen artsen met de hoogste kwaliteitsstandaard. Ze hebben écht gekozen! Deze zij-instromers brengen veel expertise en ervaring mee: zij zijn wél bevoegd maar niet bekwaam. Bedrijfsarts Op Maat brengt hier verandering in met haar verplichte startopleiding. ”

Jaap Dogger

Hoofd opleidingen, Bedrijfsarts Op Maat

“ Het begint allemaal met de match. Daarvoor moet je creatief en innovatief zijn. Juist daarom werken wij met Bedrijfsarts op maat. Ze hebben een goed netwerk, competente artsen en zijn blij voor ons omdat we de match met de klant kunnen maken! ”

Ed Moolhuizen

Directeur Medische Zaken, Mensely

“ Wat ik leuk vind aan het bedrijfsarts zijn is dat ik mensen kan helpen, je zoekt naar creatieve oplossingen en geeft advies op persoonsniveau. Het is veel minder afstandelijk dan in het ziekenhuis. Je adviseert breed, holistisch, denken in oplossingen. Daarmee is de kans op succes veel groter. In de trant van: je hebt beperkingen, maar wat kun je nog wel? In de consulten neem je alle aspecten van die persoon mee. Je weegt alles mee. Daarmee is de kans op succes veel groter.

Maar ik wilde niet in loondienst. Dat was ik al mijn heel werkende leven en ik wilde me niet meer vastleggen. Met Bedrijfsarts op maat zit in niet vast aan één arbodienst omdat je in opleiding bent. Die constructie bevalt me heel goed! ”

Miski Mohamed

Bedrijfsarts in opleiding

“ Er is een nijpend tekort aan bedrijfsartsen. Het onderscheidende van bedrijfsarts op maat is dat je als zzp bedrijfsarts bij de organisatie terecht kunt. Je hoeft niet in loondienst, waar steeds meer artsen de voorkeur aan geven. Deze unieke propositie past bij de tijd én bij wensen van de doelgroep: bij arbodiensten én bij bedrijfsartsen. De aanwas van extra bedrijfsartsen wordt hiermee gestimuleerd. Een nieuwe markt, van artsen die hun zelfstandigheid en vrijheid van handelen belangrijk vinden en niet in een keurslijf willen zitten. Zij hebben Bedrijfsarts op maat als partner aan hun zijde. Hun motivatie is hierin een gegeven en een garantie voor kwaliteit. Hierdoor is succes een logisch gevolg. ”

Remco Buis

Bedrijfsarts praktijkopleider

“ De artsen van Bedrijfsarts op maat brengen waardevolle bagage mee. Ze zijn al kundig in het stellen van een diagnose en ze weten waar ze aan beginnen. Met Bedrijfsarts op maat als partner, hoeven we het wiel niet zelf uit te vinden. Zij regelen alles, ondersteunen en volgen de arts in hun weg naar het vak van bedrijfsarts, zodat wij ons kunnen concentreren op het begeleiden van de arts op de werkvloer. ”

Wim Davelaar

Operationeel directeur, Brinqer

Wij komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken en om onze diensten toe te lichten, zonder dat je dat ergens toe verplicht.

Loading...