>   Quotes

Quotes

Bekijk wat o.a. artsen en bedrijfsartsen in opleiding vinden van onze diensten.

“ Bedrijfsarts op maat werkt met bevlogen artsen met de hoogste kwaliteitsstandaard. Ze hebben écht gekozen! Deze zij-instromers brengen veel expertise en ervaring mee: zij zijn wél bevoegd maar niet bekwaam. Bedrijfsarts Op Maat brengt hier verandering in met haar verplichte startopleiding. ”

Jaap Dogger

Hoofd opleidingen, Bedrijfsarts Op Maat

“ Het begint allemaal met de match. Daarvoor moet je creatief en innovatief zijn. Juist daarom werken wij met Bedrijfsarts op maat. Ze hebben een goed netwerk, competente artsen en zijn blij voor ons omdat we de match met de klant kunnen maken! ”

Ed Moolhuizen

Directeur Medische Zaken, Mensely

“ De artsen van Bedrijfsarts op maat brengen waardevolle bagage mee. Ze zijn al kundig in het stellen van een diagnose en ze weten waar ze aan beginnen. Met Bedrijfsarts op maat als partner, hoeven we het wiel niet zelf uit te vinden. Zij regelen alles, ondersteunen en volgen de arts in hun weg naar het vak van bedrijfsarts, zodat wij ons kunnen concentreren op het begeleiden van de arts op de werkvloer. ”

Wim Davelaar

Operationeel directeur, Brinqer

Wij komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken en om onze diensten toe te lichten, zonder dat je dat ergens toe verplicht.

Loading...