>   Voor wie

Ik wil bedrijfsarts worden

Als ‘bedrijfsarts op maat’ bedrijfsarts word je nauwgezet begeleid en procedureel ontzorgd. Eerst werk je een jaar onder begeleiding van Bedrijfsarts op maat. In dit jaar volg je startcursussen over o.a. procedures en wetgeving. In dit jaar kun je een beroep doen op ervaren bedrijfsartsen. Vervolgens volg je een tweejarige opleiding op maat die je wordt aangeboden door Bedrijfsarts op maat, in samenwerking met het erkend opleidingsinstituut NSPOH. Je wordt begeleid door praktijkopleiders van Bedrijfsarts op maat.

Ben je basisarts met ervaring? Dan ben je ook van harte welkom bij Bedrijfsarts op maat. Bedrijfsarts op maat beschikt over gereserveerde plaatsen in de beroepsopleiding. Je kunt snel met de opleiding beginnen, meestal al na een half jaar. In dat half jaar volg je de basistraining en wordt je gecoacht door een ervaren bedrijfsarts. Daarna start je met de vierjarige beroepsopleiding.

Wanneer je een opleidingstraject bij Bedrijfsarts op maat start, word je zorgvuldig begeleid en procedureel ontzorgd, zodat jij je op de inhoud van je werk kunt richten. Je kunt je hiermee volledig richten op je ontwikkeling tot bedrijfsarts.

Waarom Bedrijfsarts op maat?

  • Bedrijfsarts op maat leidt ervaren huisartsen en medisch specialisten op
    Onze bedrijfsartsen in opleiding zijn geselecteerd op besluitvaardigheid en ondernemerschap
  • Door hun ervaring hebben onze artsen nauwelijks inwerktijd nodig
  • De Bedrijfsarts op maat bedrijfsartsen in opleiding beschikken over diverse specialismen die belangrijk zijn voor de arbeidsgeneeskunde. Denk daarbij vooral aan cardiologie of sportgeneeskunde. Daarmee kan Bedrijfsarts op maat extra expertise leveren
  • Bedrijfsarts op maat heeft gemotiveerde bedrijfsartsen in opleiding, adviseurs op ‘medior’ niveau. Daarmee kan Bedrijfsarts op maat snel een oplossing bieden, ook in complexe situaties
  • Bedrijfsarts op maat werkt met praktijkopleiders: zeer ervaren bedrijfsartsen die zelf ook vaak ZZP-er zijn. Omdat deze zich goed kunnen verplaatsen in de bedrijfsarts in opleiding, zijn ze bij uitstek gekwalificeerd om deze specifieke groep artsen in opleiding te begeleiden
  • Bedrijfsarts op maat heeft een breed en specialistisch medisch netwerk, waarnaar haar (bedrijfs-)artsen, indien nodig, snel kunnen doorverwijzen.

Wij komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken en om onze diensten toe te lichten, zonder dat je dat ergens toe verplicht.

Loading...