>   Q&A

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder alle veelgestelde vragen en bijhorende antwoorden.

Wat is de relatie tussen Stichting Praktijkopleiding Arboprofessionals (SPAP) en Bedrijfsarts Op maat?

Bedrijfsarts op maat is onderdeel van SPAP.

Kan ik ook een arts inhuren die niet in opleiding is?

Ja dat kan ook.

Kan Bedrijfsarts op maat ook mijn hele back office overnemen?

Bedrijfsarts op maat maakt gebruik van de back office van IKA Holding. Die werkt al voor meerdere Arbo-organisaties. Jouw organisatie kan daar ook gebruik van maken. Denk daarbij aan het secretariaat, facturering, klachtenregeling en het ‘AVG proof’ maken.

Welke cursussen kan een bedrijfsarts (in opleiding) volgen?

De IKA Academy, een zusterorganisatie van de Bedrijfsarts op maat biedt een range aan bij- en nascholingen. Zie www.bedrijfsartsopmaat.nl.

Specifiek voor beginnende (bedrijfs-) artsen biedt de Bedrijfsarts op maat, via IKA Academy, korte intensieve trainingen. Deze omvatten in totaal negen dagen. De trainingen zijn te volgen door alle beginnende artsen die werkzaam zijn in de arbodienstverlening. Bedrijfsarts op maat artsen kunnen hier kosteloos aan deelnemen.

Ik heb een eigen bedrijfsarts in dienst. Wat kan Bedrijfsarts op maat voor mij doen?

Je kunt de arts via Bedrijfsarts op maat laten opleiden. Onder begeleiding van zijn eigen opleider. Of onder begeleiding van een opleider van Bedrijfsarts op maat.

Kan ik ook voor een kortere periode een arts inhuren?

Je kunt artsen ook voor een periode van bijvoorbeeld drie maanden inhuren. Voor spoedaanvragen kan Bedrijfsarts op maat ook geregistreerde bedrijfsartsen inzetten.

Ik ben basisarts. Kan ik via Bedrijfsarts op maat bedrijfsarts worden?

Ja dat kan, mits je beschikt over tenminste drie jaar ervaring ná het behalen van je artsexamen. Het Bedrijfsarts op maat traject is nog niet geschikt voor artsen die net hun artsenbul hebben behaald.

Ik ben geregistreerd bedrijfsarts. Wat kan Bedrijfsarts op maat voor mij betekenen?

Je bent van harte welkom! Er zijn veel mogelijkheden. Je kunt aan de slag bij klanten van bij Bedrijfsarts op maat aangesloten arbodiensten. Ook is de Bedrijfsarts op maat altijd op zoek naar praktijkopleiders voor de artsen in opleiding.

Wil je je specialiseren in een bepaald vakgebied? Dat kan bij IKA Ned. Via de IKA Academy kun je deelnemen aan relevante bij -en nascholing. Ook kun je je aansluiten bij een groep voor intercollegiale toetsing, speciaal voor zelfstandig werkende bedrijfsartsen.

Staat je vraag er niet bij?

Neem dan gerust contact met ons op.

Wij komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken en om onze diensten toe te lichten, zonder dat je dat ergens toe verplicht.

Loading...