>   Ik zoek een bedrijfsarts

Ik zoek een bedrijfsarts

Bedrijfsarts op maat, onderdeel van Stichting Praktijkopleiding Arbo Professionals, detacheert huisartsen en medisch specialisten die we opleiden tot bedrijfsarts. Daarnaast detacheren we geregistreerde bedrijfsartsen. Wij leveren vaste of flexibel inzetbare artsen direct aan arbodiensten en maatschappen van bedrijfsartsen.

Verder bieden we ondersteunende diensten aan arbodiensten en maatschappen, vooral op het gebied van de back office. Denk daarbij aan administratieve ondersteuning, ICT diensten (e-dossiers, AVG proof) en vervanging bij ziekte of vakantie van medewerkers.

Hoe gaan wij te werk?

Bedrijfsarts op maat werft, selecteert en leidt huisartsen en medisch specialisten op tot bedrijfsartsen.

Deze artsen, die hebben besloten zich te laten omscholen tot bedrijfsarts, werken eerst een jaar onder begeleiding van Bedrijfsarts op maat. In dit jaar volgen zij startcursussen, o.a. over procedures en wetgeving. Ze kunnen in dit jaar een beroep doen op ervaren bedrijfsartsen. Vervolgens volgen zij een tweejarige opleiding op maat, speciaal voor huisartsen en specialisten, aangeboden door Bedrijfsarts op maat in samenwerking met het erkende opleidingsinstituut NSPOH. De artsen worden begeleid door praktijkopleiders van de Bedrijfsarts op maat.

Onze diensten

Ik zoek een bedrijfsarts

Ik wil bedrijfsarts worden

Ik ben bedrijfsarts

Detachering

Bedrijfsarts op maat biedt maatwerk in het inzetten van bedrijfsartsen met een passend specialisme

Contact

Begeleiding van bedrijfsartsen in opleiding

Bedrijfsarts op maat biedt een gedegen (om)scholing van huisartsen en medisch specialisten tot bedrijfsartsen

Contact

Applicatie

Bedrijfsarts op maat biedt een app om snel een Bedrijfsarts op maat te vinden: voor enkele dagdelen of voor onbepaalde tijd in de gewenste regio

Contact

Inzet van ons specialistische netwerk

Wij zetten ons brede medische netwerk in om snel naar de juiste specialist te kunnen doorverwijzen.

Contact

Full Service Dienst

Bedrijfsarts op maat kan de hele back office of delen daarvan van je overnemen. Denk daarbij aan de secretariële en administratieve bezetting, de vakantieregeling, de klachtenprocedure, de facturatie of het AVG-proces.

Contact

In company cursussen

Cursussen op maat op het gebied van arbeid en gezondheid: van (complexe) medische zaken tot juridische vraagstukken.

Contact

Advies

Bedrijfsarts op maat adviseert organisaties over vraagstukken op het gebied van verzuim, preventie en gezondheidsvraagstukken.

Contact

Basistraining

Bedrijfsarts op maat biedt introductietrainingen aan zodra de artsen via de Bedrijfsarts op maat gaan werken.

Contact

Wij komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken en om onze diensten toe te lichten, zonder dat je dat ergens toe verplicht.

Loading...