>   Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Bedrijfsarts op maat organiseert regelmatig bijeenkomsten voor:

Arbodiensten en maatschappen:

Er zijn regelmatig bijeenkomsten. De trainingen zijn te vinden op de site van onze zusterorganisatie, de IKA Academy. We organiseren ook voor meerdere organisaties in-company trainingen. En we organiseren studiereizen naar het buitenland, onder andere naar de Cariben en naar Suriname.   Voor meer informatie: www.ika-academy.nl   Wil je professionals van jouw organisatie laten deelnemen? Of wil je meer info over onze in-company trainingen? Neem dan contact op via info@bedrijfsartsopmaat.nl of bel  +31 (0)85 – 0150020. Contact opnemen

(Huis)artsen en medisch specialisten:

Bent je huisarts, medisch specialist of basisarts? Wil je parttime als huisarts én bedrijfsarts werken? Of wil je meer weten over de overstap naar het vak van bedrijfsarts? Bedrijfsarts op maat ontzorgt je bij de overstap. Zo’n 50 collega’s zijn  je voor gegaan! Bedrijfsarts op maat zorgt voor een goede introductie in het vak, inclusief een 9 daagse training, zodat je op een veilige manier kunt starten. Wil je bedrijfsarts worden, dan begeleiden we je tot je BIG registratie. Je kunt bij ons aan de slag, als zelfstandige of in loondienst.

Op donderdag 11 januari 2024 september 2023 – 17:00-18:30 vindt er weer een digitale bijeenkomst ‘Bedrijfsarts worden?! plaats.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Ik ben al huisarts of specialist.
  • Ik wil parttime als Arbo-arts werken/ ik wil mijn werk als bedrijfsarts combineren met mijn huisarts-werkzaamheden
  • Hoe ziet mijn opleiding eruit, als zij-instromer?
  • Ik wil graag de ervaringen horen van een collega huisarts die de overstap heeft gemaakt.
  • Ik wil graag als ZZP-er werken tijdens mijn opleiding. Hoe zit dat?
  • Kan ik ook starten met één dag per week?
  • Ik wil graag bij meerdere arbodiensten en praktijken werken. Hoe wordt dat geregeld?

Vrijblijvend deelnemen?

Klik op onderstaande contact-knop of bel: 085-015 00 20.

Contact opnemen

Geregistreerde bedrijfsartsen

Er zijn regelmatig bijeenkomsten. De trainingen zijn te vinden op de site van onze zusterorganisatie, de IKA Academy. En we organiseren studiereizen naar het buitenland, onder andere naar de Cariben en naar Suriname.

 

Voor meer informatie: www.ika-academy.nl

 

Wil je deelnemen? Neem dan contact op via info@bedrijfsartsopmaat.nl of bel  +31 (0)85 – 0150020.

Contact opnemen

Wij komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken en om onze diensten toe te lichten, zonder dat je dat ergens toe verplicht.

Loading...